Udskiftning af vinduer og døre

Døre og vinduer har en stor betydning for husets fremtoning og ikke mindst varmeforbruget. Der kan være en stor energibesparelse af hente ved at udskifte de gamle vinduer med nye energivinduer.

Hos Franz & Rasmussen Entreprise ApS har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, som vi tilbyder hos kunder i blandt andet Aarhus, Højbjerg, Viby og omegn.

Levering af vinduer og døre fra alle fabrikanter

Vi kan levere døre og vinduer fra alle fabrikanter, og vi har stor erfaring ved udskiftning og reetablering af det indvendige efter montering af vinduer eller døre.

Vi monterer alle slags vinduer og døre, herunder:

Trævinduer

Træ/alu vinduer

Plastikvinduer

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på montering af nye vinduer eller døre afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer/døre der skal bruges, og om der er tale om vinduer efter mål eller almindelige standardmål.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os for en konkret pris på din opgave. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer eller døre.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for at opnå en økonomisk besparelse på varmeregningen ved at få monteret energiruder.  Vi har et bredt valg af løsninger til din udskiftning af vinduer eller døre.

Du skal bare ringe til os på telefon 29 60 30 17 eller 29 60 30 77, men du kan også skrive vores e-mail kontakt@franz-rasmussen.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en løsning på dit projekt.

Interesseret i at gratis tilbud?​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kundeanmeldelser

Kontakt oplysninger

Franz: 29603017

​​

​Morten: 29603077

E-mail: kontakt@franz-rasmussen.dk


Langelandsgade 213 1.mf., 8200 Århus N​

Klik her for rutevejledning

Franz & Rasmussen Entreprise ApS

CVR​: 39530597