Renovering, ombygning og tilbygning til hus

Har du brug for mere plads i din bolig? Så kan en ombygning af hus være en ideel løsning for dig. Hos Franz & Rasmussen Entreprise ApS tilbyder vi bl.a. ombygning, renovering og tilbygning til hus for kunder i områderne Aarhus, Viby, Højbjerg og omegn.

Skab mere plads med en tilbygning til hus

Er pladsen blevet for trang i din bolig, kan vi udvide med en lille eller stor renovering af hus. Vi kan f.eks. lave tagetagen om til beboelse, hvis dette ønskes, så du får en optimal udnyttelse af dine eksisterende kvadratmeter.

Vælger du en tilbygning til hus, kan det enten være identisk med det eksisterende hus eller som en stærk kontrast, som kan opfriske husets samlede udtryk. Vi kan også bygge en garage eller carport, så der bliver plads til bilen og/eller den ekstra bil.

Renovering af hus kan give mere plads

Der er også muligheder for, at vi fjerner eller flytter eksisterende vægge i huset. Ved ombygning eller anden renovering af hus, kan man åbne huset op og få en god sammenhæng – og dermed en bedre udnyttelse af pladsen. Vi hjælper dig igennem fra idé til færdigt projekt, uanset hvad du vælger. Vi har et bredt udvalg af løsninger klar til din renovering.

Derudover sætter vi altid den faglige stolthed i højsædet, så du kan være sikker på at få flotte og holdbare resultater, når du benytter vores tømrerfirma.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser for tilbygninger eller ombygning af hus afhænger bl.a. af, hvor stor tilbygningen skal være, og om der f.eks. skal etableres køkken eller bad. Desuden afhænger den endelige pris også af valg af materialer samt eventuelle specielle ønsker.​

Interesseret i at gratis tilbud?​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os for en pris på tilbygning til hus

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning til sommerhus eller andet, f.eks. en tilbygning i træ. Kontakt os i dag på telefon 29 60 30 17 eller 29 60 30 77 for at høre mere. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@franz-rasmussen.dk. Vi ser frem till at hjælpe dig med din tilbygning til hus!

Tilbygning Hobro​

Tilbygning Brædstrup​

​Kundeanmeldelser

Kontakt oplysninger

Franz: 29603017

​​

​Morten: 29603077

E-mail: kontakt@franz-rasmussen.dk


Langelandsgade 213 1.mf., 8200 Århus N​

Klik her for rutevejledning

Franz & Rasmussen Entreprise ApS

CVR​: 39530597